Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Low Carb High Fat

Low Carb High Fat

Ønsker du at spise efter LCHF-principperne, men hvor det stadig skal være nemt og overskueligt i hverdagen? Eller er du ny i LCHF-principperne og brug for hjælp til at starte op? Så er LCHF-måltidskasserne noget for dig.

Brugernes favorit

ProteinKassen

Med denne kasse får du varierede og velsmagende grønne måltider, hvor måltiderne har fokus på de forskellige proteinkilder. Kassen er fri for ris, pasta, linser, kartofler samt andre kilder, hvor kulhydrat indholdet er højt.

1-3 personer

30 - 40 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

64 dkk

per portion

Bestil her

Fisk og grønt

Vælg mellem forskellige retter med fisk og grønt. Nyd en blanding af retter med det bedste fra havet og vegetariske måltider med friske grøntsager. 

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

Vægttabskassen

Vægttabskassen indeholder morgenmad, middagsmad, aftensmad samt et mellemmåltid til 5 dage i ugen. Måltidskassen til kvinder indeholder 1200-1300 kcal dagligt. Kassen til mænd indeholder 1600-1800 kcal om dagen. 

1-6 personer

2 - 30 min.

5-5 dage

Fra

56 dkk

per portion

Bestil her

600 Kcal. Kassen

600 Kcal. Kassen indeholder måltider med masser af smag med gns. 500-600 kcal pr. pers. pr. måltid. T-modellen består af ½ tallerken med grøntsager/salat, ¼ tallerken med grove kulhydrater og ¼ tallerken med protein.

1-4 personer

20 - 30 min.

3-3 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

46 dkk

per portion

Bestil her

Hurtig

Med deres kategori "Hurtig", får du ekstra hurtige retter til dig med en travl hverdag. Der er altid noget for enhver smag på menuen, så du kan prøve en masse forskelligt og opdage nye favoritter.

2-6 personer

15 - 20 min.

2-5 dage

Tilbud: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

500KalorierKassen

Mad med få kalorier - men masser af smag og desuden glutenfri. SlankeKassen sikrer dig varierede måltider, der mætter godt og er i overensstemmelse med gældende kostråd.

1-4 personer

45 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her

MK MåltidsKassen

MK-måltidskasserne er lavet i samarbejde med Michelle Kristensen. Du får leveret et aftensmåltid lige til døren, hvor fokus er på grøntsager, protein og god smag, uden at det går udover kvalitet eller portionsstørrelser.

2-4 personer

20 - 35 min.

3-4 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

53 dkk

per portion

Bestil her

Hverdagskassen

Hverdagskassen indeholder nemme, sunde og variede måltider som blot skal varmes. Du slipper altså for at snitte og skrælle! Du kan hver uge vælge de forskellige retter der er til rådighed.

1-6 personer

2 - 30 min.

5-5 dage

Fra

56 dkk

per portion

Bestil her

Uden tilsat sukker Kassen

Denne måltidskasse sikrer den høje kvalitet kombineret med produkter uden tilsat sukker. Samtidig støtter du diabetessagen, for hver solgte måltidskasse doneres der nemlig 2 kr. til Diabetesforeningens arbejde.

2-3 personer

20 - 35 min.

3-4 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

47 dkk

per portion

Bestil her

Flexitar

Flexitarretter er til dig, der gerne vil veksle mellem vegetarretter og sunde retter med fisk eller fjerkræ. Her får du altså det bedste fra begge verdener, og du kan altid ændre i dit valg, da der hver uge er 60 forskellige retter at vælge mellem.

2-6 personer

20 - 35 min.

2-5 dage

Tilbud: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her
Se flere
Annonce
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Low carb high fat

Low carb high fat-diæter, også kendt som LCHF, har fået rigtig meget opmærksomhed. Mange oplever, at LCHF udligner blodsukkeret, gør maven roliger, holder vægten nede og humøret oppe. LCHF måltidskasser er perfekt til dig, som vil leve sundere og have mere overskud og tid i hverdagen.

Low carb high fat-image.jpg

Med LCHF måltidskasser kan du booste dit velvære, uden at bruge timer i køkkenet. Måltidskasserne kommer med LCHF opskrifter og LCHF madplaner, så du får lækker, balanceret kost. Hvis du ønsker at se udvalget af keto-måltidskasser, så har vi samlet dem her.

-

LCHF måltidskasse

Når man spiser efter “Low carb high fat”, så skærer man kulhydrater, sukker og kornprodukter ud af sin kost. Det er faktisk en helt anden måde at tænke på kost. Nogle beskriver LCHF, som at vende kostpyramiden på hovedet. Det er fordi, en stor del af energien på en ‘almindelig’ diæt kommer fra stivelse. 

-

Et LCHF liv uden stivelse og sukker

Et liv uden stivelse og sukker betyder, at du skal spise dig mæt i grøntsager, kød og fedt. Kulhydrater og sukker er meget lette energiformer, der hurtig fordøjes og omdannes i systemet. Det påvirker dit blodsukker, fordøjelse og dine hormoner.  Det er svært at ændre sine vaner fra den ene dag til den anden. Nye vaner kræver energi og tid. En LCHF måltidskasse er en stor hjælp i transitionen. Du vil få spændende low carb high fat opskrifter og low carb high fat madplaner, så du altid er inspireret til nye retter.

liv uden stivelse og sukker.jpg

Mad uden kulhydrater

I måltidskasserne som du finder på denne side har du mulighed for at få mad uden kulhydrater. Reducering af kulhydrater er en af grundprincipperne i Low carb high fat. Du kan vælge forskellige måltidskasser, hvor maden er uden kulhydrater - og det er endda fra forskellige udbydere, så man kan prøve lidt forskellige at, og derved finde sit yndlingssted efterfølgende.

-

LCHF madplan

low carb high fat måltidskasser

LCHF måltidskasser kommer med en madplan. Dygtige kokke og diætister sørger for, at du får alt den næring, du har brug for, og at du får varieret, spændende LCHF mad. Det er en fantastisk måde, at udvide dit repertoir i køkkenet, og det er en hjælpende hånd til at lave en ændring i din livsstil, som holder ved, og som din krop vil takke dig for.

-

LCHF opskrifter

Når man vælger at prøve at leve efter en ny diæt og lægge sit liv om, så tager det tid. Man skal pludselig tænke mad på en ny måde. I denne transition vil LCHF opskrifter og LCHF madplaner være en stor hjælpende hånd.

-

Hold fast i dine sunde LCHF vaner

Hvis du bestiller LCHF måltidskasser, vil det være nemmere for dig, at holde fast i din nye livsstil. En anden fordel er, at du vil ikke blive fristet i supermarkedet, fordi du får alle dine LCHF måltider til døren. Du slipper for impulskøb, og det er både godt for taljemålet og pengepungen.

-

LCHF aftensmad 

Aftensmad er et måltid, hvor vi indtager rigtige mange kulhydrater. Der bliver indimellem et måltid, der bare skal overstås. Man glemmer alt om målet om at leve sundere, når det er ulvetime. Så er det tit bare endnu en omgang spaghetti med kødsovs, der ryger ned i kurven. LCHF madplaner vil kunne hjælpe dig med at leve et liv, der bedre for din krop og din pengepung.

LCHF aftensmad.jpg

Aftensmad er et måltid, som skal laves allersidst på dagen, hvor både inspiration og energi er helt lav. I denne situation er LCHF opskrifter en gave. Så skal du ikke tænke over,  hvad du skal have til aftensmad hver dag, og du slipper for mange indkøbsture.

-

LCHF morgenmad

Mange vælger at få LCHF måltidskasser til aftensmad, men du kan faktisk også få LCHF måltidskasser, der fokuserer på LCHF opskrifter til morgenmaden. Mange baserer deres morgenmad på havregryn, cornflakes eller müsli, og tror det er sundt, men alle de måltider indeholder rigtig mange kulhydrater. Når du skal til at lægge dit liv om, så skal du ændre alle dagens måltider til low carb high fat.

LCHF morgenmad.jpgMorten Jørgensen

Skrevet af

Morten Jørgensen

CTO Adlab

Morten er webansvarlig for findmaaltidskasse,dk og står bl.a. for nye tiltag på sitet. Han har prøvet måltidskasserne fra Hello Fresh, og ser det bl.a. som en kæmpe fordel, at måltidskasserne er med til at spare tid i hverdagen.

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo