Low Carb High Fat

Low Carb High Fat

Ønsker du at spise efter LCHF-principperne, men hvor det stadig skal være nemt og overskueligt i hverdagen? Eller er du ny i LCHF-principperne og brug for hjælp til at starte op? Så er LCHF-måltidskasserne noget for dig.

Low carb high fat

Low carb high fat-diæter, også kendt som LCHF, har fået rigtig meget opmærksomhed. Mange oplever, at LCHF udligner blodsukkeret, gør maven roliger, holder vægten nede og humøret oppe. LCHF måltidskasser er perfekt til dig, som vil leve sundere og have mere overskud og tid i hverdagen. Med LCHF måltidskasser kan du booste dit velvære, uden at bruge timer i køkkenet. Måltidskasserne kommer med LCHF opskrifter og LCHF madplaner, så du får lækker, balanceret kost. Hvis du ønsker at se udvalget af keto-måltidskasser, så har vi samlet dem her.

-

LCHF måltidskasse

Når man spiser efter “Low carb high fat”, så skærer man kulhydrater, sukker og kornprodukter ud af sin kost. Det er faktisk en helt anden måde at tænke på kost. Nogle beskriver LCHF, som at vende kostpyramiden på hovedet. Det er fordi, en stor del af energien på en ‘almindelig’ diæt kommer fra stivelse. 

-

Et LCHF liv uden stivelse og sukker

Et liv uden stivelse og sukker betyder, at du skal spise dig mæt i grøntsager, kød og fedt. Kulhydrater og sukker er meget lette energiformer, der hurtig fordøjes og omdannes i systemet. Det påvirker dit blodsukker, fordøjelse og dine hormoner.  Det er svært at ændre sine vaner fra den ene dag til den anden. Nye vaner kræver energi og tid. En LCHF måltidskasse er en stor hjælp i transitionen. Du vil få spændende low carb high fat opskrifter og low carb high fat madplaner, så du altid er inspireret til nye retter. 

Mad uden kulhydrater

I måltidskasserne som du finder på denne side har du mulighed for at få mad uden kulhydrater. Reducering af kulhydrater er en af grundprincipperne i Low carb high fat. Du kan vælge forskellige måltidskasser, hvor maden er uden kulhydrater - og det er endda fra forskellige udbydere, så man kan prøve lidt forskellige at, og derved finde sit yndlingssted efterfølgende.

-

LCHF madplan

low carb high fat måltidskasser

LCHF måltidskasser kommer med en madplan. Dygtige kokke og diætister sørger for, at du får alt den næring, du har brug for, og at du får varieret, spændende LCHF mad. Det er en fantastisk måde, at udvide dit repertoir i køkkenet, og det er en hjælpende hånd til at lave en ændring i din livsstil, som holder ved, og som din krop vil takke dig for.

-

LCHF opskrifter

Når man vælger at prøve at leve efter en ny diæt og lægge sit liv om, så tager det tid. Man skal pludselig tænke mad på en ny måde. I denne transition vil LCHF opskrifter og LCHF madplaner være en stor hjælpende hånd.

-

Hold fast i dine sunde LCHF vaner

Hvis du bestiller LCHF måltidskasser, vil det være nemmere for dig, at holde fast i din nye livsstil. En anden fordel er, at du vil ikke blive fristet i supermarkedet, fordi du får alle dine LCHF måltider til døren. Du slipper for impulskøb, og det er både godt for taljemålet og pengepungen.

-

LCHF aftensmad 

Aftensmad er et måltid, hvor vi indtager rigtige mange kulhydrater. Der bliver indimellem et måltid, der bare skal overstås. Man glemmer alt om målet om at leve sundere, når det er ulvetime. Så er det tit bare endnu en omgang spaghetti med kødsovs, der ryger ned i kurven. LCHF madplaner vil kunne hjælpe dig med at leve et liv, der bedre for din krop og din pengepung.

Aftensmad er et måltid, som skal laves allersidst på dagen, hvor både inspiration og energi er helt lav. I denne situation er LCHF opskrifter en gave. Så skal du ikke tænke over,  hvad du skal have til aftensmad hver dag, og du slipper for mange indkøbsture.

-

LCHF morgenmad

Mange vælger at få LCHF måltidskasser til aftensmad, men du kan faktisk også få LCHF måltidskasser, der fokuserer på LCHF opskrifter til morgenmaden. Mange baserer deres morgenmad på havregryn, cornflakes eller müsli, og tror det er sundt, men alle de måltider indeholder rigtig mange kulhydrater. Når du skal til at lægge dit liv om, så skal du ændre alle dagens måltider til low carb high fat.

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo