Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU

Skab overblik over måltidskasser

Her får du det komplette overblik over måltidskasser

Mest populære måltidskasser

Brugernes favorit

2-4 personer

15 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

2-6 personer

15 - 20 min.

2-5 dage

Tilbud: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

1-5 personer

0 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

31 dkk

per portion

Bestil her

1-6 personer

5 min.

1-7 dage

Fra

54 dkk

per portion

Bestil her

1-5 personer

10 - 30 min.

2-4 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

37 dkk

per portion

Bestil her

1-6 personer

2 min.

3-5 dage

Tilbud: 25 % rabat på din første Familiekasse (min. 1 yderligere levering)

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

1-8 personer

0 min.

1-1 dage

Tilbud: Hurtig og fri levering ved køb over 399 kr.

Fra

109 dkk

per portion

Bestil her
Se mere
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

Annonce
Hvordan det virker
Brug filtreringsfelterne

Brug filtreringsfelterne

Tilpas din søgning for at få de bedste tilbud, der opfylder dine behov og præferencer.

Brug filtreringsfelterne

Sammenlign prisen

Når du har indsnævret din søgning, er det mere sandsynligt, at du finder den bedste måltidskasse-aftale.

Brug filtreringsfelterne

Bestil kassen

Besøg leverandørens hjemmeside, så du kan vælge din kasse, og få den leveret til din dør.

Hvad andre kunne lide denne måned
INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

HVAD ER EN MÅLTIDSKASSE?

Måltidskasse konceptet er måske nyt for nogle danskere. Konceptet er dog simpelt og soleklart: For et mindre beløb får du en nem og sund løsning på aftensmaden, der giver dig mere frihed og overskud i den travle hverdag.

Aftensmaden er en vigtig del af dagen. Aftensmad markerer, at man har fået fri fra arbejde og kan bruge en hyggestund derhjemme. Det bliver dog desværre ofte en sur pligt, at lave aftensmad til sig selv eller til familien. Med måltidskasser slipper du for at handle ind til aftensmad, og du får leveret flere måltider, som alle er nemme at tilberede - og det kræver ikke, at du er nogen Jamie Oliver.

En måltidskasse er altså en madkasse, som indeholder friske råvarer. Kassen får I leveret direkte til jeres hoveddør. Ofte vil kassen bestå af en madplan for de antal måltider, I har bestilt, samt råvarer og opskrifter til de enkelte måltider.

Måltidskasser indeholder dermed alle råvarer, du skal bruge for at lave et komplet måltid. Det vil sige, at en måltidskasse indeholder både kød (medmindre du vælger vegansk eller vegetarisk), grøntsager og tilbehør. Hos nogle udbydere er maden allerede tilberedt, så du blot skal opvarme retterne. Hos andre udbydere modtager du råvarer og en opskrift, og laver selv retterne. Du kan læse mere om de forskellige udbydere og hvad de tilbyder under "Udbydere" i menuen. 

Helt konkrete er konceptet Bestil. Modtag. Tilbered. Spis - og så slipper du for køen i supermarkedet.

Mad til hele familien med én måltidskasse

En måltidskasse kan altså være en rigtig god idé, hvis du nogensinde føler, at det kan være svært, at finde inspiration til aftensmaden når du kommer hjem efter en lang og måske hektisk dag. Det kan også være at du føler, at du mangler overskud og tid til at handle til et sundt aftensmåltid. Hos Findmåltidskasse er vi overbevist om, at det er følelser som rigtig mange danskere kan nikke genkendende til. Står du og mangler inspiration til aftensmaden og ikke har en måltidskasse på vej til dig, har vi lavet en række opskrifter indenfor nogle kategorier, som du kan teste af. Vi har selv lavet en måltidskasse test, så man hurtigt og nemt kan finde den bedste måltidskasse på markedet lige nu.

Hos Findmåltidskasse tilbyder vi en bred vifte af sammenligninger, som vil hjælpe dig med at finde den rigtige måltidskasse til dit behov og dine vaner. Det gør det meget nemmere for dig, at få lavet en god og sund aftensmad i en travl hverdag. Derudover slipper du, med en måltidskasse, for at handle - hvilket sparer tid og kræfter. Du får altså ekstra tid i din hverdag til at fokusere på andre - og sjovere - ting.Maaltidskasse-Groensager.jpgSAMMENLIGN DINE MADBOKSE MULIGHEDER

I Danmark var Aarstiderne det første firma til at levere måltidskasser. Virksomheden havde sin opstart tilbage i 1999. Siden da er der kommet flere muligheder at vælge mellem. Nogle udbydere har sågar specialiseret sig i bestemte råvarer eller ydelser, som i nogle tilfælde kan være begrænset helt ned til et mindre område i en bestemt region. Findmåltidskasse.dk er netop blevet skabt med henblik på at give dig et overblik over dine muligheder, der hvor du bor.

Hvis du er bekymret for, om råvarerne kan holde sig - så frygt ej. Råvarerne leveres i specielle kølebokse, som sørger for, at indholdet holder sig friskt i mange timer. Du behøver altså ikke at være hjemme, for at modtage varerne. Du aftaler - med din udbyder - hvor de må stille måltidskassen på din adresse. Færdiggør din arbejdsdag, og så står kassen og venter på dig når du kommer hjem.

Enkelte måltidskasse-leverandører er stærkt lokaliseret og leverer ikke i hele Danmark, men her hos Findmåltidskasse ønsker vi ikke at udelukke nogen, fordi de ikke leverer i hele landet. Derfor har vi bygget vores site op omkring postnumre. Det giver dig den letteste oversigt over dine muligheder. Du skal blot indtaste fire cifre, og så fortæller vi dig hvilke muligheder du har i dit nærområde.

Findmaaltidskasse.dk er en sammenligningstjeneste, og vi giver dig fuld indsigt i hele markedet. Vi tjener en lille del af vores udgifter hjem, når du vælger en måltidskasse gennem vores side. Vi udbyder ikke selv måltidskasser, og har ikke favoriseret nogle leverandører frem for andre. Vores mission er ganske enkelt, at oplyse dig om dine muligheder, så du selv kan vælge hvad der passer bedst til dit behov.Sammenlign dine madbokse mulighederFÅ EN NEMMERE HVERDAG UDEN KEDELIGE INDKØB

Det er nok de færreste, der synes at de har for meget tid til overs i hverdagene. Måske har du en travl hverdag, hvor arbejde og børn tager det meste af din tid. Så kan det være svært at finde tid til at planlægge maden, købe ind, lave mad, spise og vaske op.

Med en måltidskasse-ordning vil du opleve, at du får mere tid i hverdagen - tid som du kan bruge på sjovere ting. Du slipper for konstant at skulle købe ind til næste omgang aftensmad - oftest handler de fleste af os jo i ulvetimen, og der er altså bare bedre ting, at bruge sin tid på. Du kan bruge den tid med dine børn, eller smide dig i sofaen og nyde en film.

Du kan også tage direkte hjem efter arbejde - for dine madvarer bliver leveret direkte til døren. Tilbage er blot at følge en simpel opskrift og nyde et nemt og velsmagende måltid mad.

En anden fordel - udover at du slipper for indkøb - er, at du får planlagt din mad. Ofte når man handler efter arbejde, kan man være sulten. Det betyder at der ofte ryger lidt ekstra ting i indkøbsvognen. Med en måltidskasse kan du undgå rigtig mange af den slags impulskøb. Det kan altså godt være, at nogle måltidskasser koster lidt at få leveret, men til gengæld spare du måske penge på dine impulskøb i supermarkedet. Mad på abonnement vil både spare dig penge og tid.

VARIERET KOST UDEN NOGET BESVÆR

Kost-eksperterne er ikke i tvivl - vi danskere spiser stadig for lidt frugt, grøntsager og fisk. Til gengæld spiser vi stadigvæk for meget salt, sukker og mættet fedt. En varieret kost spiller en vigtig rolle for vores helbred og er vejen til fysisk- såvel som psykisk velvære.

I en travl og hektisk hverdag kan det virke uoverskueligt at tænke på sund og varieret kost. Mange ender ofte med at lave den samme mad igen og igen, eller også bliver løsningen takeaway lidt for ofte. Med en måltidskasse behøver du ikke bekymre dig om at efterleve eksperternes anbefalinger. Du er sikret et sundt måltid hver dag - og en sund kombination af vitaminer og mineraler gennem den varierede kost.

UDVID DINE EVNER I KØKKENET

Det kan godt være svært at bevare madlavningslysten dag efter dag, når man i forvejen er presset på tid og overskud i hverdagen. En måltidskasse kan være en god måde at udvide repertoiret i køkkenet, så man lærer at tilberede nogle nye retter. Man får afprøvet nye retter fra alle verdenshjørner og modtager frugt og grøntsager når de er i sæson.

UDVID DINE EVNER I KØKKENET.jpg
Ved at “udsætte” børn for et bredt repertoire af mad og smagsoplevelser, skaber man en større chance for at styre udenom besværlige kræsenheder, der har en tendens til at begrænse mængden af retter man serverer i hjemmet.

MINDRE MADSPILD

En fordel ved en måltidskasse-ordning er en markant nedgang i hjemmets madspild. Kassens indhold, og den medfølgende opskrift, passer til det antal personer og dage, som du specifikt vælger. Det vil sige, at du ikke står tilbage med en masse rester eller råvarer, som du ikke får brugt og dermed må smide ud. Hvis du eksempelvis følger en opskrift der inkluderer én porre, så modtaget du kun den ene porre i måltidskassen. I supermarkedet er du ofte nødt til at købe et større bundt, end du har behov for. Dette fører ofte til, at du har en grøntsagsskuffe fyldt med ubenyttede grøntsager med en relativ kort udløbsdato.

En undersøgelse lavet af måltidskasse-leverandøren RetNemt viser, at 76% af de deltagende 796 måltidskasse-kunder har vurderet at de smider mindre mad væk, når de modtaget måltidskasser.

PRIMÆRT ØKOLOGISKE RÅVARER

I Danmark er vi bevidste omkring økologi og sundhed. Faktisk i så høj grad at vi har verdensrekorden i andelen af økologi-salg i detailhandlen. Måltidskasse leverandørerne har også opdaget, at sunde råvarer fri for sprøjtegift bliver prioriteret højt blandt mange danskere. Derfor leverer mange udbydere, i mere eller mindre grad, økologiske råvarer i kasserne. Aarstiderne har eksempelvis kun økologiske råvarer i deres sortiment, Simple Feast har kun bæredygtige råvarer og udbydere som Salt & Peber og Den Grønne Asparges leverer nogle økologiske råvarer i deres kasser.

Generelt set bliver mange måltidskasser leveret med en god andel økologiske råvarer. Så hvis du ønsker en sundere hverdag med sund og økologisk kost, så er dette muligt, uden at du selv er nødt til at gøre noget ekstra.

PRIMÆRT ØKOLOGISKE RÅVARER.jpg

De fleste danskere køber økologisk for at undgå kemikalier i fødevarerne. I 2007 påviste Fødevarestyrelsen sprøjtegiftrester i urinprøver fra 56% af skolebørn der spiste ikke-økologisk frugt og grønt. Efter fem dage på ren økologisk kost forsvandt disse sprøjtegifte fra urinen.

Fordelene ved økologi i din måltidskasse

Der er utrolig mange fordele forbundet med økologi. Når du køber økologisk bidrager du eksempelvis til en bedre dyrevelfærd, et bedre miljø og en rigere natur. Du undgår også - så vidt muligt - sprøjtemidler, og du reducerer dit indtag af diverse tilsætningsstoffer.

Økologiske produkter skal være så bæredygtige, så rene og så naturlige som muligt - derfor anvendes sprøjtemidler sjældent. Mange tilsætningsstoffer er endvidere ikke tilladt i økologiske råvarer - det er eksempelvis ikke tilladt at bruge kunstige farvestoffer, sødemidler eller aromaer.

Du bør altså vælge en måltidskasse med økologiske råvarer hvis du:

 • Vil undgå sprøjtemidler
 • Vil reducerer dit intag af tilsætningsstoffer
 • Vil undgå genmodificerede organismer (GMO)
 • Du bør også vælge økologi hvis du vil bidrage til en bedre dyrevelfærd
 • Endelig bør du vælge økologi, hvis du vil passe på vores grundvand og hvis du vil bevare en ren natur
Fordelene ved økologi i din måltidskasseVEGETAR ELLER VEGANER - LETTERE END NOGENSINDE FØR

En stigende gruppe danskere fravælger kød. Generelt set har vores forhold til kød forandret sig, og 42% af danskerne har nu en eller flere kødfrie dage om ugen.

Årsagerne for at vælge en vegetarisk eller vegansk livsstil kan være mange, såsom bedre dyrevelfærd, bæredygtighed og miljø eller generel bedre sundhed. En vegetarkasse eller en veganerkasse er en super måde, at blive introduceret til det kødfrie måltid. Hvis du lige er blevet vegetar eller veganer kan det være svært konstant at skulle finde nye spændende opskrifter, og en måltidskasse kan dermed være den rette introduktion, der hjælper dig med at forblive i den kødfri kost-verden.

Er du mere erfaren vegetar eller veganer kan en vegetar måltidskasse eller vegansk måltidskasse skabe ny inspiration til spændende opskrifter og nye retter. Måltidskassen giver dig et bredt sortiment af forskellige og spændende råvarer, der sikrer en varieret og alsidig kost med al den næring og alle de proteiner, du har brug for på en kødfri kost.

ALLERGIER, INTOLERANS OG ANDRE FØDEVARE-HENSYN

For nogle mennesker kan indtagelsen af visse fødevarer resulterer i livstruende tilstande, og derfor er det enormt vigtigt at nogle måltidskasser er fri for bestemte fødevarer. Andre har en såkaldt intolerans overfor visse fødevarer, der kommer til udtryk i en form for efterfølgende ubehag.

Uanset hvilke gruppe du falder i, så findes der måltidskasser der tager hensyn til de mest udbredte allergier og intolerancer. Når du sammenligner dine måltidskasse-muligheder her på findmåltidskasse.dk, kan du krydse af, om du eksempelvis søger en glutenfri måltidskasse. Vi giver dig et unikt overblik over, hvilke glutenfri måltidskasser du kan få leveret i dit postnummer.

FÅ DINE VIGTIGE OLIER OG VITAMINER MED FRISK FISK

Fisk - og især fed fisk - indeholder fiskeolier, D-vitamin, jod m.m. Alt sammen ting, som kroppen har brug for - og ting som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Spiser du fisk flere gange ugentligt, så mindskes din risiko for at få hjerte-kar-sygdomme.

De officielle anbefalinger lyder på, at vi bør spise fisk minimum to gange om ugen, men selvom danskerne, generelt set, er blevet bedre til at spise fisk, så er der stadig plads til forbedring. Bestiller du en måltidskasse med fisk, så får du altid leveret sæsonens friske fisk, og den medfølgende opskrift gør det let for dig, at tilberede dit måltid selvom du ikke er en erfaren kok.

FRISK FISK image.jpgLEVERING AF MADKASSE DIREKTE TIL DØREN

Når du får leveret en måltidskasse med temperaturfølsomme varer, så kommer det, som nævnt tidligere, i en speciel køleboks, der kan holde råvarerne friske i langt tid efter levering. Du kan derfor trygt være væk hjemmefra når du får leveret madkasser til døren.

Du kan se på de forskellige leverandørers hjemmesider hvornår og hvor ofte de leverer. Med mindre andet er aftalt, sætter måltidskasse-leverandører kassen ved hoveddøren. Det er dog også muligt, at angive et andet sted hvor man ønsker madkassen sat - eventuelt på terrassen eller et andet mere skjult sted.

Prisen for levering er forskellig fra leverandør til leverandør. Nogle inkluderer gratis levering i prisen, andre tager et fast gebyr og nogle leverandører justerer leveringsprisen alt efter hvor mange penge du spenderer hos dem. Du vil blive oplyst omkring priser på madkasser levering, på de enkelte leverandøres sider.

FÅ MERE TID OG OVERSKUD TIL LIVET

Tid er en mangelvare for de fleste af os, derfor er det guld værd at slippe for at beslutte hvad de daglige måltider skal være og spare et par indkøb om ugen. Med en måltidskasse-ordning kan du få mad på bordet uden at fylde køleskabet med unødvendige råvarer.

Der findes kasser til ethvert behov, uanset om du er vegetar, gluten-allergiker eller om du bare ønsker noget frisk fisk. De fleste måltidskasse-opskrifter forudsætter at du har enkelte kolonialvarer såsom salt, peber og olie. Derudover vil du opleve, at få leveret alle de nødvendige ingredienser og råvarer til døren.

De lette opskrifter gør det til en fornøjelse at lave mad. Du kan lave maden sammen med familie eller venner, og din tidsbesparelse kan du bruge som du lyster. Du vil opleve at få udvidet dit mad repertoire gevaldigt - og måske stifte bekendtskab med fremmede råvarer.

UNIKKE FORDELE VED FINDMÅLTIDSKASSE.DK

Denne side blev lavet, fordi vi gerne vil give dig mulighed for at vide præcis, hvilke muligheder du har - uanset hvor du bor i landet. Tidligere skulle man besøge den enkelte udbyders hjemmeside (for at sammenligne priser), hvilket hurtigt blev en stor opgave.

FORDELE VED FINDMÅLTIDSKASSE.jpg

Findmåltidskasse.dk er udelukkende en uafhængig sammenligningsside, og vi får en lille andel af vores udgifter dækket når du, via vores side, finder en måltidskasse ordning som du har lyst til at prøve. Vi giver dig de relevante oplysninger, så du selv kan foretage det rigtige valg til dig. Vi har her på Findmaaltidskasse.dk selv testet en stor del af måltidskasserne på markedet og fundet frem til vores favoritter ud fra nogle kriterier. Du kan finde vores måltidskasser test her.

NEMT OG HURTIGT BEHØVER IKKE VÆRE USUNDT 

Tidligere, i en travl hverdag, veg sundhed og hjemmelavede måltider for dét, at det gik hurtigt og nemt. Dog har de forskellige udbud af måltidskasser medført et nemt og samtidig sundt alternativ. Man kan sige, at det er virksomhedernes løsning på at gøre en proces nemmere for forbrugerne - og det er vi glade for! Der er faktisk en tendens til, at forbrugerne gerne selv vil lave maden, men at de mangler ideer og tid til at købe ind. Så i stedet for at tage den nemmeste rute, nemlig at købe fast food, så kan man, i dag, købe mere tid og god samvittighed ved trods alt at lave maden selv - til trods for at andre har leveret ingredienserne og opskrifterne. Mad på abonnement er med til at undgå de mange ture i supermarkdet, så man istedet kan bruge tiden med familie og venner i køkkenet.

Som regel kræver det store måltid en del planlægning, indkøb og inspiration. Det er altså ikke underligt, at mange danskere falder i en takeaway-fælde - men det er hverken godt for sundheden eller pengepungen. Det geniale ved en måltidskasse er, at I får en varieret kost samtidig med at I mindsker jeres madspil (kassen leverer det præcise antal råvarer, som skal bruges i opskrifterne).


Se det store udvalg af sunde måltidskasserEN MÅLTIDSKASSE TIL ETHVERT BEHOV

Som det blev nævnt tidligere, giver en måltidskasse dig mere tid i hverdagen. Du slipper for indkøb, og du får ovenikøbet sunde retter - som er nemme at tilberede. Med en måltidskasse får du en lang række fordele. Du slipper for at komme hjem til et tomt køleskab, og du slipper for at løbe tør for inspiration til aftensmaden. En måltidskasse står klar med de råvarer, som du skal bruge i retterne. Der følger også en opskrift med - og du får et nærende måltid, uden de store anstrengelser.

Der findes et hav af forskellige måltidskasser i dag, og mange udbydere giver dig mulighed for, at få leveret 3-4 gange om ugen. Det er altså mad til døren - uden at du skal løfte en finger. Nogle steder kan du vælge mellem flere forskellige kasser. Du kan eksempelvis vælge mellem en vegansk eller vegetarisk kasse. Der er også mange familie- eller børnefamiliekasser på markedet, og lynkasser er også meget populære.

Generelt set tager rigtig mange af retterne, i de forskellige kasser, omkring 30 minutter at tilberede. Hvis 30 minutter er lidt for lang tid for dig, så udbyder Aarstiderne en 10 minutters måltidskasse. Hos Simple Feast har deres kokke forbedret de forskellige retter. Det betyder, at det eneste du skal gøre, er at varme, blande og selvfølgelig anrette maden - 10 minutter, og så bruger du bare din tid på andre herlige ting. Du kan ofte få mad, til de fleste af ugens hverdage i en måltidskasse. Som regel er der retter til minimum tre dage i de fleste måltidskasser.

I videon nedenunder har vi testet en af vores mange måltidskasser for dig. Her kan du se, hvad en typisk måltidskasse kunne indeholde og hvor nemt det er at tilberede. 


-Se flere tests af måltidskasserHVILKEN MÅLTIDSKASSE PASSER TIL MIG?

Som nævnt tidligere skal du finde den måltidskasse, der passer til dine egne og din families vaner. Det kan være, at I spiser mindre eller mere end gennemsnittet - det kan også være at I gerne vil have rester med i madpakken dagen efter. Det kan også være, at I gerne vil have økologiske råvarer og godt kød - det kan også være at I helst vil undvære kød. Lige meget hvad, så bør du gøre det klart for dig selv, hvad dine/jeres prioriteter er. Hvad vægter du eller din familie højt, når det kommer til mad?

Der findes, efterhånden, en del udbydere som har måltidskasser til 1 person én enkelt person eller til den helt stor familie. Pointen er, at du burde kunne finde en måltidskasse, som passer til dine behov.

Hvilken måltidskasse passer til mig.jpg

Rigtig mange danskere vælger i dag at benytte sig af forskellige måltidskasser - primært fordi det er velsmagende, overskueligt, nemt og billigt. Her på Findmåltidskasse har vi samlet et overblik over markedets måltidskasser.

WEEKEND MÅLTIDSKASSER

Som noget, forholdsvist nyt, findes der nu weekend måltidskasser. Efter en lang, og ofte travl hverdagsuge, er det rart ikke at skulle bekymre sig om aftensmaden. Weekend-kasser er perfekt til dig, der gerne vil kræse for madlavningen i weekenden, men ikke gider at handle eller måske mangler inspiration. Hos Aarstiderne har de, på nuværende tidspunkt, 4 weekend-kasser. Lige nu står valget mellem en vegetar weekend-kasse, en børnefamilie weekend-kasse, en brunchkasse og en grøn brunchkasse. Med disse måltidskasser kan du vælge den bedste måltidskasse til dit behov. Se det store udvalg af Årstiderne madkasser under vores udbyderside "Aarstiderne".

Rent praktisk fungerer det sådan at du, hver fredag, modtager din valgte weekend-kasse. Kassen er ligesom de traditionelle måltidskasser - og vil dermed indeholde velsmagende aftensmad - brunchkasserne indeholder naturligvis brunch. Det er altså bare en super måde, at få gjort plads til lidt ekstra kræsen om din mad, uden at du bliver nødt til at stå i køkkenet hele dagen.

MAD LEVERET TIL DØREN

Du får leveret din måltidskasse direkte til din hoveddør - og bare rolig råvarerne kan sagtens holde sig, til du kommer hjem. Det kan hjælpe dig med at spare tid, i en hverdag som i forvejen kan være presset. Du kan tegne et abonnement på din måltidskasse. Med et mad abonnement får du mad leveret til døren med jævne mellemrum - uden at du hele tiden skal huske at bestille.

MADKASSER LEVERING UDEN BINDING


En anden fordel, ved et måltidskasseabonnement, er at du ofte ikke binder dig til noget. Du kan afmelde eller sætte din kasse i bero fra uge til uge (langt de fleste steder). Hvis du på forhånd ved, at du ikke får brug for en madkasse levering i en kommende periode, kan du nemt sætte kassen på pause. Aftalen vil ofte fortsætte uændret efterfølgende - det giver bare dig mulighed for, at springe nogle uger over.

Rigtig mange steder kan du også få leveret supplerende råvarer - eksempelvis en frugtkasse eller grøntsagskasse. Retterne i måltidskasserne er forskellige, og dermed får du prøvet kræfter med forskellige opskrifter og lækre retter. Det kan måske endda hjælpe dig til en blive en bedre kok.

FORDELE VED MÅLTIDSKASSER

Der er mange fordele forbundet med at købe madkasser på levering. For det første giver det ny inspiration - en kæmpe fordel hvis I er kørt fast i spagetti med kødsovs. Hos langt de fleste måltidskasse udbydere er der en god variation i retterne, og derudover er det en god indgangsvinkel til en sundere livsstil. De fleste af os vil gerne leve sundere. Problemet er bare, at når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag og er træt, har man en tendens til at forfalde til de nemme (og måske usunde) retter. Endelig vil du slippe for rigtig mange daglige indkøb, og det giver dig ekstra tid i hverdagen.

RÅD TIL VALG AF DEN BEDSTE MÅLTIDSKASSE TIL DINE VANER 

Der findes jo efterhånden en del firmaer, som er leveringsdygtige i måltidskasser. Derfor kan det hurtigt blive lidt af en opgave at få et overblik over, hvilke muligheder der findes på markedet. Nedenfor kan du finde nogle råd, som måske er værd at overveje, inden du vælger din næste måltidskasse.

 1. Madbudget
  Hvor mange penge vil du/I bruge hver måned på en måltidskasse? Måltidskasserne dækker aftensmåltiderne, men I skal stadig selv købe havregryn og mælk til morgenmaden. Derfor bør I altid kigge på, hvad jeres madbudget reelt tillader at I bruger på aftensmad. Når I har et beløb, kan I meget bedre vurdere priserne i forhold til jeres situation.

 2. Kuvertpris
  Det er fristerende bare at kigge på en måltidskasses samlede pris, men husk at kigge på kuvertprisen. Tommelfingerreglen er, at jo flere personer I bestiller til og jo flere måltider I bestiller, jo billigere vil kuvertprisen være.

 3. Fragt
  Hvis I skal have leveret en ny kasse hver femte dag, så husk at tjekke op på de skjulte gebyrer - eksempelvis fragtomkostninger. Ved en del udbydere skal I betale for at få måltidskassen leveret - der kan være mange penge at spare ved at vælge en måltidskasse leverandør, som tilbyder gratis fragt.

 4. Kolonialvarer
  Langt de fleste måltidskasser indeholder alt, hvad du behøver for at lave et komplet måltid. Dog skal du være opmærksom på, at mange udbydere forventer at du selv har basisvarer såsom salt, peber, olie og mel. Tjek derfor at I faktisk har alle basisvarer til måltiderne.

 5. Værdi for pengene
  Selvom priserne, på måltidskasser, er ganske fornuftige, skal I overveje, om måltidskasserne giver jer værdi i hverdagen. Bliver I mætte af retterne og giver det jer faktisk mere fritid i hverdagen? Det er op til jer selv at vurdere, om en måltidskasse er pengene værd for jer.

BEDSTE MÅLTIDSKASSER

Vidste du godt, at der findes mere end 50 forskellige måltidskasser på markedet lige nu - og det er bare dem, vi viser her på FindMåltidskasse.dk? Der findes et hav af forskellige måltidskasser, og det gælder naturligvis om at finde den bedste måltidskasse, som passer helt perfekt til dig, din familie og jeres behov - og smag.

Hvilken måltidskasse er bedst, tænker du måske. Det er et rigtig godt spørgsmål, som der helt sikkert kan findes lige så mange svar på, som der findes forskellige måltidskasser. De bedste og billigste måltidskasser varierer nemlig alt afhængigt af, hvem der skal bruge dem. Den bedste måltidskasse for dig er nemlig ikke nødvendigvis den bedste måltidskasse for din søster, nabo eller veninde.

Et bredt udvalg af måltidskasser

For at finde den ultimativt bedste måltidskasse til dig og din familie, vil det være oplagt at lave måltidskasser test eller at se på forskellige måltidskasser anmeldelser. På den måde får du nemlig et meget bedre indblik i, hvilke fordele og ulemper, der er ved forskellige typer af måltidskasser. Og på den måde vil det helt sikkert også være nemmere for dig at finde de bedste måltidskasser til prisen, da det også har betydning for, om en måltidskasse passer til dig eller ej.

Pris, smag og indhold skal nemlig hænge sammen, når man går på jagt efter de bedste måltidskasser på markedet. Og hvis du leder efter den bedste måltidskasse, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos FindMåltidskasse har vi nemlig både test af måltidskasser samt gode råd og tips til, hvordan du finder den måltidskasse, der passer bedst til dig og din familie. Her hos os finder du desuden anmeldelser af de forskellige måltidskasser, og vi er desuden i gang med en række af unboxing-videoer fra f.eks. Hello Fresh, Aarstiderne mm, hvor vi viser dig, hvad de forskellige måltidskasser indeholder, hvordan maden tilberedes og dermed, hvad du kan forvente af lige netop den måltidskasse. Det bliver nærmest ikke nemmere at finde de bedste måltidskasser.Morten Jørgensen

Skrevet af

Morten Jørgensen

CTO Adlab

Morten er webansvarlig for findmaaltidskasse,dk og står bl.a. for nye tiltag på sitet. Han har prøvet måltidskasserne fra Hello Fresh, og ser det bl.a. som en kæmpe fordel, at måltidskasserne er med til at spare tid i hverdagen.

logo