facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge
 spinner

Ønsker du at spise efter LCHF principperne, men hvor det stadig skal være nemt og overskueligt i hverdagen? Eller er du ny i LCHF-principperne og brug for hjælp til at starte op? Så er LCHF-måltidskasserne noget for dig.


LCHF er en forkortelse for Low Carb High Fat, men kaldes også blot Low Carb. Princippet i LCHF er: få kulhydrater meget fedt. Egentlig kan man sige, at ved at spise efter LCHF principperne, har man vendt den traditionelle kostpyramide på hovedet: idet man ikke spiser kornprodukter, kartofler eller sukker.

LCHF går kort fortalt ud på, at man sammensætter sine måltider af naturlige råvarer såsom fisk, æg, fjerkræ, kød, grøntsager, fede mælkeprodukter samt naturligt fedt fra olier og smør. Altså enkel mad uden tilsætningsstoffer. LCHF er ikke en slankekur, men en livsstilsændring, hvor man ikke skal måle eller veje sin mad. Derimod handler det om at spise sig mæt i sunde og nærende fødevarer, hvor maden skal være en nydelse.

Måltidskasserne bliver udviklet af dygtige kokke, der har for øje at sammensætte et korrekt LCHF måltid og samtidig gøre det nemt, at spise efter Low carb-principperne. I måltidskasserne vil der være fokus på måltider med kød, fisk og masser af grøntsager, altså protein, gode fedtstoffer og langsomme kulhydrater. Da en af principperne bag LCHF er at reducere indtaget af kulhydrat, vil kasserne altid være uden ris, pasta, linser, kikærter samt kartofler, ærter og majs.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo