Sådan holder du slankekuren med en måltidskasse

Har du styr på, hvad du skal spise, hvis du er på slankekur? Det siges, at 80 procent af vægttabet skyldes den mad, du spiser, og det er derfor rigtig vigtigt, at du har helt styr på kosten, hvis du forsøger at komme af med lidt ekstra kilo. Som tommelfingerregel skal du gå efter at tilberede alle dine måltider således, at de indeholder en proteinkilde, en fedtkilde og grøntsager med få kulhydrater. På den måde er du sikret, at din krop får al den brændstof, den har brug for, samtidig med at du sparer på de kulhydrater og den stivelse, der kan gøre et vægttab svært.

Proteiner kaldes også for “kroppens byggesten,” og det er dem, der blandt andet er med til at bygge dine muskler op. Du kan typisk finde proteiner i kød. Gå efter det magre kød som for eksempel kylling og kalkun. Der er også mange proteiner i bønner og andre bælgfrugter.

Modsat hvad mange tror, er det nødvendigt at have en fedtkilde i kosten, når man forsøger at tabe sig. Ellers bliver din krop meget træt, du får det dårligt, og så er du mere tilbøjelig til at give op på dine gode vaner. Men det er ikke ligegyldigt, hvor du får din fedt fra. Vælg naturlige fedtkilder som for eksempel avocadoolie eller olivenolier.

Når du skal vælge grøntsager med få kulhydrater, så gælder det om at undgå stivelse. Stivelse findes i rigtig meget mad. Det er det, der findes i kulhydrater, og som findes i ingredienser som ris, pasta og kartofler. Vælg i stedet grøntsager med få kulhydrater som for eksempel broccoli, grønne bønner, kål og selleri.

Forvirret? Så er du langt fra den eneste. Der er rigtig mange, der giver op på deres slankekur allerede inden, de er gået i gang, fordi det kan være svært at overskue, hvordan man skal sammensætte de forskellige aftensmåltider, så de stemmer overens med alle reglerne. Hvis man tilmed både har fuldtidsjob og små børn, så kan det være endnu mere svært at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Derfor er der mange, der har glæde af at have et abonnement på en måltidskasse. Med en måltidskasse specielt beregnet til dem, der ønsker at tabe sig, behøver man ikke spekulere på, om du nu har proteiner, fedt og grøntsager nok i din kost. Kostplanen, opskrifterne og ingredienserne bliver leveret direkte til din dør, så du kun skal lave maden. Den løsning er der rigtig mange, der er glade for, fordi det på den måde ikke koster så meget tankekraft eller energi at være på slankekur, og det holder motivationen oppe, så du får flere kræfter til at blive ved.

Mange personer på slankekur ender med at spise den samme ret igen og igen, fordi de har fundet ud af, at netop den ret lever op til reglerne, og så slipper de for at tænke mere på det. Men en slankekur handler også om at få nogle nye og gode vaner indarbejdet i dit liv. Hvis du blot spiser kylling og broccoli, er du mere tilbøjelig til at droppe kuren, og desuden er risikoen større for, at du tager det hele på igen.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser