Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Sådan holder du slankekuren med en måltidskasse

Sådan holder du slankekuren med en måltidskasse

Af Morten Jørgensen opdateret d. 16-11-2022

Har du styr på, hvad du skal spise, hvis du er på slankekur? Det siges, at 80 procent af vægttabet skyldes den mad, du spiser, og det er derfor rigtig vigtigt, at du har helt styr på kosten, hvis du forsøger at komme af med lidt ekstra kilo. Som tommelfingerregel skal du gå efter at tilberede alle dine måltider således, at de indeholder en proteinkilde, en fedtkilde og grøntsager med få kulhydrater. På den måde er du sikret, at din krop får al den brændstof, den har brug for, samtidig med at du sparer på de kulhydrater og den stivelse, der kan gøre et vægttab svært.

Proteiner er kroppens byggesten

Hold slankekuren med måltidskasser

Proteiner kaldes også for “kroppens byggesten,” og det er dem, der blandt andet er med til at bygge dine muskler op. Du kan typisk finde proteiner i kød. Gå efter det magre kød som for eksempel kylling og kalkun. Der er også mange proteiner i bønner og andre bælgfrugter. Modsat hvad mange tror, er det nødvendigt at have en fedtkilde i kosten, når man forsøger at tabe sig. Ellers bliver din krop meget træt, du får det dårligt, og så er du mere tilbøjelig til at give op på dine gode vaner.

Men det er ikke ligegyldigt, hvor du får din fedt fra. Vælg naturlige fedtkilder som for eksempel avocadoolie eller olivenolier. Når du skal vælge grøntsager med få kulhydrater, så gælder det om at undgå stivelse. Stivelse findes i rigtig meget mad. Det er det, der findes i kulhydrater, og som findes i ingredienser som ris, pasta og kartofler. Vælg i stedet grøntsager med få kulhydrater som for eksempel broccoli, grønne bønner, kål og selleri.

Forvirret? Så er du langt fra den eneste. Der er rigtig mange, der giver op på deres slankekur allerede inden, de er gået i gang, fordi det kan være svært at overskue, hvordan man skal sammensætte de forskellige aftensmåltider, så de stemmer overens med alle reglerne. Hvis man tilmed både har fuldtidsjob og små børn, så kan det være endnu mere svært at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Få hjælp af måltidskasser

Derfor er der mange, der har glæde af at have et abonnement på en måltidskasse. Med en måltidskasse specielt beregnet til dem, der ønsker at tabe sig, behøver man ikke spekulere på, om du nu har proteiner, fedt og grøntsager nok i din kost. Kostplanen, opskrifterne og ingredienserne bliver leveret direkte til din dør, så du kun skal lave maden. Den løsning er der rigtig mange, der er glade for, fordi det på den måde ikke koster så meget tankekraft eller energi at være på slankekur, og det holder motivationen oppe, så du får flere kræfter til at blive ved.

Mange personer på slankekur ender med at spise den samme ret igen og igen, fordi de har fundet ud af, at netop den ret lever op til reglerne, og så slipper de for at tænke mere på det. Men en slankekur handler også om at få nogle nye og gode vaner indarbejdet i dit liv. Hvis du blot spiser kylling og broccoli, er du mere tilbøjelig til at droppe kuren, og desuden er risikoen større for, at du tager det hele på igen.

Se udvalget af vores fitness måltidskasser

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal man spise for at tabe sig?

For at tabe sig gælder det om at holde et kalorieunderskud. Det gøres nemmest ved at spise magert kød, umættet fedt og grønt uden for meget stivelse. Når man sørger for at spise kaloriefattige madvarer, kan man også spise mere, så man bliver ved med at føle sig mæt. Du kan på Findmåltidskasse finde slanke måltidskasser, der hjælper der med at spise sundt og lækkert, så du ikke kører død i slankekuren. 

Må man spise fedt når man er på slankekur?

Ja, kroppen har brug for fedt for at kunne fungerer. Du bør dog vælge de sunde fedtkilder såsom avokadoolie og olivenolie. 

Afprøv nye retter og opskrifter med en måltidskasse

Brugernes favorit

Hurtig

Med deres kategori "Hurtig", får du ekstra hurtige retter til dig med en travl hverdag. Der er altid noget for enhver smag på menuen, så du kan prøve en masse forskelligt og opdage nye favoritter.

2-6 personer

15 - 20 min.

2-5 dage

Tilbud: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

Nemt og hurtigt

Vælg mellem forskellige, nemme retter. Hver uge bliver du præsenteret for nye opskrifter, som du kan vælge mellem.

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

KvikKassen

KvikKassen indeholder velsmagende, varierede og velkendte måltider med et tvist, der er hurtige at tilberede. KvikKassen er mad med masser af grøntsager, samt kød eller fisk.

1-5 personer

30 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

Læs også

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo