Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Flere går på slankekur, men opgiver efter kort tid

Flere går på slankekur, men opgiver efter kort tid

Af Mette Stensballe opdateret d. 16-11-2022

Hver 4. danske har været på slankekur

Flere og flere danskere går på slankekur, og indenfor de seneste to år har mere end hver fjerde dansker, været på en slankekur. Dog viser undersøgelser, at næsten hver tredje springer fra kuren allerede efter en måned og kun hver anden formår at holde fast i kuren i op til to måneder. Det er især kvinderne der går på slankekur, 44 procent af kvinder har været på slankekur inden for det seneste år, hvorimod det kun er 30 procent af de adspurgte mænd, som har været på en kur. Når man spørger mænd og kvinder, er der også forskel på hvor positive de er i forhold til hvor tætte de er på deres idealvægt. Her svarer mændene, mere positivt, at de er tættere på deres ideelle vægt end kvinderne.

Når kuren så hurtigt bliver opgivet, har den ingen effekt og tit ender det med en vægtstigning, hvilket betyder vægten stiger til mere end hvad den var før kuren. Derfor er vejen til et varigt vægttab ikke at vælge en stram kur, men derimod at man arbejder med at få gode og hensigtsmæssige madvaner. Det handler om at få en livsstil i balance. Men det er ikke så let som det lyder og det er noget der tager tid. Om det er ved at følge en bestemt kost overbevisning som f.eks. LCHF, keto eller hvor man selv opretter sine regler, er ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at finde noget hvor det ikke føles som en straf og man stadig kan have madglæde.

LCHF måltidskasser

Mange følger en bestemt diæt ved vægttab

slankekur ved hjælp af måltidskasserDet er vigtigt når man gerne vil tabe sig, at maden stadig er en nydelse. Nydelse kan f.eks. være at maden stadig har masser af smag, men stadig er sund og indeholder mange grøntsager, så du taber dig. De fleste ved godt, hvad der skal til for at man taber sig. Det kommer nok ikke som en overraskelse, at hvis man ønsker at tabe sig, skal man spise færre kalorier end man forbrænder. Men selvom det lyder let - er det ikke altid så let, der kan være mange faktorer der spiller ind, for at en kostomlægning bliver en succes. For mange betyder det at skulle tabe sig, at de sætter tingene op i ‘sundt’ eller ‘usundt’.

Fødevarer som f.eks. spinat og broccoli bliver sat i den ‘sunde’-gruppe og for nogen er smør og produkter med højt fedtindhold i den ‘usunde’-gruppe. Men at sætte fødevarer i disse to grupper, ‘sundt’ - ‘usundt’, er ikke hensigtsmæssigt og man bør i stedet for kigge på i hvilke mængder man spiser tingene i. For når man laver forbud kan det være med til at en sund livsstil bliver svær at holde og det kan dermed blive en stressfaktor, hvilket kan være med til at øge appettiten.

Mange danskere vælger at følge en bestemt diæt, når de skal på kur. Det er især kost med lavt fedtindhold eller en kost med lavt kulhydratindhold der er populære, men også stenalderkosten, udrensningskure, ketokure og 5:2-kuren er populær blandt danskerne. Her på siden finder du leverandører, der tilbyder måltidskasser til dig der ønsker at tabe dig. Med i måltidskasserne medfølger kostplan samt energiberegninger, så du også selv kan holde øje med, hvor meget du spiser.

Keto måltidskasser

Flere leverandører tilbyder også måltidskasser til dig, der ønsker at spise efter en bestemt kur, som f.eks. LCHF eller sense. Med en måltidskasse er alting klaret for dig: der er købt ind, bestemt en menu og du kan endda finde måltidskasser hvor maden er forberedt for dig, og det hele bliver leveret lige til din dør.

Sense måltidskasser

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg finde en sund madplan?

At finde en sund madplan kræver blot en google søgning. En anden mulighed er at gøre brug af måltidskasser, hvor du slippper for at besværet med at handle og finde på retter. Maden bliver samtidig leveret lige til din dør, og tager oftest kort tid at lave, så du har tid til hvad der ellers interesserer dig.

Hvor effektivt er en slankekur?

Statistik siger at hver tredje springer fra en slankekur inden for den første måned, mens kun hver anden holder ved efter to måneder. I stedet for slankekuren anbefales det at opbygge sunder madvaner, hvor intet er forbudt, men der spises varieret og grønt. 

Mette Stensballe

Skrevet af

Mette Stensballe

Junior Marketing Manager

Afprøv nye retter og opskrifter med en måltidskasse

Brugernes favorit

Hurtig

Med deres kategori "Hurtig", får du ekstra hurtige retter til dig med en travl hverdag. Der er altid noget for enhver smag på menuen, så du kan prøve en masse forskelligt og opdage nye favoritter.

2-6 personer

15 - 20 min.

2-5 dage

Tilbud: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

Nemt og hurtigt

Vælg mellem forskellige, nemme retter. Hver uge bliver du præsenteret for nye opskrifter, som du kan vælge mellem.

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

KvikKassen

KvikKassen indeholder velsmagende, varierede og velkendte måltider med et tvist, der er hurtige at tilberede. KvikKassen er mad med masser af grøntsager, samt kød eller fisk.

1-5 personer

30 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

Læs også

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo