Sundemåltider.dk er et spændende nyt koncept på det danske marked, som henvender sig til alt lige fra singler til større familier. Der er grundlæggende tre måltidskasser at vælge imellem, som alle har det tilfælles, at sammensætningen af måltider kan være en stor hjælp i hverdagen og give dig mere frirum og overskud til at nyde et sundt liv. Der er også en måltidskasse, der hjælper dig der søger at tabe dig, eller komme i god form, så du er sikret måltider der hjælper dig på rette vej. Læs mere
OBS! Der vil være perioder hvor Sundemåltider.dk ikke tager flere leveringer ind.

Historien


Sundemåltider.dk er et nyt koncept som startede i januar 2017 af søstrene Trine og Maja. Målet for søstrene var klart fra start - det skulle være sundere og lettere at have en hverdag – uden at tænke på brugen af unødvendig tid på indkøb, madlavning og opvask. Med dette mål startede Sundemåltider.dk i samarbejde med professionelle kokke og kostvejledere.
Måltidskasserne bliver sammensat så de er sunde og lækre og der er det rigtige næringsindhold.

For søstrene er det vigtigt at skåne miljøet så meget som muligt, men det er dog utroligt svært at gennemføre et 100 % bæredygtigt koncept, og det vil i sidste ende koste mere for forbrugeren.
Derfor bliver alle de elementer der bliver sendt ud til kunden genbrugt, så meget som muligt, inden det bliver destrueret. Dette betyder bl.a. at køleelementer og flamingokasser bliver hentet retur hos kunden og bliver genbrugt flere gange.
Dette betyder også at der i alle måltidskasserne er så mange grøntsager som muligt, mod lidt mindre kød, da søstrene på den måde kan hjælpe klimaet.

Søstrene ønsker også at gøre en forskel i Afrika, hvor især børn er hårdt ramt af sult og nød. Derfor bliver der for hvert måltid der bliver købt gennem Sundemåltider.dk, så er den enkelte kunde med til at donere et måltid videre. Dette betyder altså, hvis du køber en HverdagsKasse med 3 måltider om dagen, så bliver der ligeledes doneret 3 måltider videre til børnene i Afrika om dagen.

Måltidskasserne


Med disse måltidskasser kan du skræddersy din egen hverdag, og vælge mellem morgenmad, frokost og/eller aftensmad til 3 til 5 hverdage. Menuerne varierer fra dag til dag og kokkene prøver så vidt muligt, ikke at have 2 ens retter på en måned, dette gælder for alle måltidskasserne hvad enten du vælger Hverdagskasser, Slankekassen eller Vegetarkassen.
Hos Sundemåltider.dk er tanken nemlig, at maden altid skal være spændende og især for dem der forsøger at tabe sig, da man hurtigt kan gå død i at skulle stå og tælle kalorier og spise efter samme kostplan.

Du kan vælge mellem 3 måltidskasser hos Sundemåltider.dk:

HverdagsKassen: Denne måltidskasse er til dig, som har en travl hverdag eller bare ikke orker at lave mad. I denne måltidskasse kan du selv skræddersy din egen sunde hverdag og vælge om du vil have morgenmad, frokost og/eller aftensmad. Alle måltiderne i alle måltidskasserne er færdiglavet.

SlankeKassen: Denne måltidkasse er til dig som gerne vil tabe dig, og som samtidig vil nyde godt af sund mad. Med Slankekassen modtager du 6 måltider dagligt fordelt på 3 hovedmåltider og 3 x mellemmåltider, som er udarbejdet sammen med professionelle kostvejledere. Måltiderne vil dagligt udgøre, for kvinder: 1.300 kcal og for mænd: 1.800-1.900 kcal

VegetarKassen: Denne måltidskasse er til dig, som ikke spiser kød eller blot ønsker at skære ned for forbruget på kødet. I denne kasse har du også mulighed for at vælge mellem morgenmad, frokost og/eller aftensmad.
Kokkene hos Sundemåltider.dk går meget op i at levere det bedste til dig hver eneste uge, kvaliteten skal være høj og de ønsker du får en unik oplevelse hver eneste gang med måltidskasserne.

Levering


Sundemåltider.dk leverer til Sjælland. Din måltidskasse bliver leveret lige til døren hver søndag og onsdag mellem 11.00 - 22.00
Alle måltiderne er pakket så de er klar til at tage med på farten, og måltiderne bliver forseglet, så måltiderne kan holde sig friske – uden nogen form for tilsætningsstoffer. Måltiderne vil være mærkeret med en holdbarhedsdato, så du ved hvornår du skal spise måltiderne inden.
Måltidskasserne bliver leveret i en flamingokasse med køleelementer, så måltiderne kan holde sig kolde i op til 24 timer. Dette betyder du ikke behøves at være hjemme, når måltidskassen bliver leveret til din dør.
Måltidskasserne er på abonnementsservice – dog er der ingen binding og du kan opsige din måltidskasse fra uge til uge. Hvis der er noget du er i tvivl om, kan du altid kontakte Sundemåltider.dks kundeservice, som sidder klar til at guide dig igennem din bestilling.